Make your own free website on Tripod.com

За MetalMania

Емисии и слики

Новости

mp3 download

Линкови

Добродојдовте на ВЕБ страната на музичката емисија MetalMania. Оваа страна се уште не е комплетно завршена, но и вака брка доволно работа. Конечно и оваа емисија доби заслужено место на Интернет. Уште еднаш голема благодарност за вашата поддршка на оваа музичка емисија.

 

Заедно со новите изданија на MetalMania, на Тера Телевизија, доаѓа и оваа ВЕБ страна на која исто како и во емисијата станува збор за метал музиката, како на светската така и на домашната underground сцена. Наскоро ќе имате и можност за симнување на песни кои поминале на репертоарот на MetalMania.